Injusteringsventiler, värmeinjustering & injustering av värmesystem i Sollentuna, Stockholm

Vi är experter på värmeinjusteringar och ser till att du kan uppnå jämnare och mer rättvis värme i huset i Sollentuna med omnejd såsom Edsviken, Upplands Väsby, Täby, Hägernäs, Gribbylund samt Stockholm. Vi använder oss an injusteringsventiler som installeras i värmesystemet och som balanserar temperatur och värmefördelningen på ett enkelt sätt. Värmeinjustering lämpar sig bra för dig som äger en villa eller sommarstuga, såväl som för dig med en större fastighet eller företag.

Vi hjälper alla kundgrupper

Genom åren har vi fått möjlighet att arbeta med kunder inom alla kundgrupper – från företagare och fastighetsägare till bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Det är tack vare vår långa erfarenhet av branschen som vi kan erbjuda dig den bästa och tryggaste lösningen för just din fastighet. Du väljer själv om du vill ha en skräddarsydd lösning eller välja en av våra helhetslösningar.

Boka ett gratis platsbesök med våra entreprenörer

Våra entreprenörer står redo att komma ut till dig när du vill boka ett platsbesök. Våra platsbesök är kostnadsfria och leds alltid av en skicklig och utbildad fackman. Du slår oss en signal eller skickar ett mejl till oss och vi ser därefter till att boka in en dag och tid som passar. Efter platsbesöket åker vi tillbaka till kontoret och sätter ihop en offert till dig med ett fast pris.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här