Byta vattenutkastare & trädgårdskran i Sollentuna, Stockholm

Har din vattenutkastare fryst sönder eller gått sönder av någon annan anledning? Då kan vi hjälpa dig med installationen av en ny. Vi ger dig alternativ av hög kvalitet som klarar av det svenska klimatet med minusgrader under vinterhalvåret. Vi ordnar allt som behövs för installationen till ett fast pris, som varierar beroende på vilken variant av vattenutkastare du väljer. Kontakta oss!

Låt oss hjälpa dig med trädgårdsbevattningen i till exempel Helenelund & Edsviken

Allt ingår när du anlitar oss för att byta vattenutkastare. Det inkluderar eventuella rörarbeten som kan krävas för att den nya vattenutkastaren ska passa. I de fall det går att reparera den gamla trädgårdskranen kan vi självklart ordna detta.

En serviceinriktad och pålitlig VVS-firma

Vi har lång rutin av branschen vi jobbar i och utöver det har all vår personal utbildning. Det betyder att du kan känna dig trygg i att vi slutför alla jobb enligt fackmannamässiga branschstandarder.

Kontakta oss

Du är välkommen att höra av dig till oss för att få veta mer om tjänsterna vi erbjuder. Vi kan hjälpa dig med rådgivning och konsultation kring trädgårdskranar. Av oss får du en offert med ett fast pris, inga avgifter eller dolda kostnader tillkommer. Välkommen.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här