Installera eller byta blandare i Sollentuna, Stockholm

Tecken på att du behöver byta eller reparera blandare inkluderar läckage, skiftande vattentemperaturer och gnissel. Vi är din VVS-firma i Sollentuna som kan hjälpa dig ordna installationen, bytet eller reparationen. Oss ska du anlita om du vill ha hjälp av en firma som är pålitlig, kunnig och som ger dig ett trevligt bemötande.

Kompletta installationer av blandare i Edsviken & Silverdal

Vi tycker inte att det ska behöva vara svårt att byta blandare. Av oss får du därför en komplett lösning där vi tar hand om hela installationen från start till mål. Vi byter köksblandare, tvättställsblandare, duschblandare och badkarsblandare. Vår tjänst inkluderar att vi tar hand om och forslar bort den gamla blandaren.

Vi har jobbat åt alla typer av kunder

Vår erfarenhet omfattar entreprenadarbeten åt företagare, fastighetsägare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. När det gäller privatpersoner så har de rätt till ROT-avdrag när vi installerar och byter blandare. Om avdraget omfattar dig så tar vi hand om allting kring din ansökan.

Vi gör bytet enkelt för dig

Kontakta oss om du vill att bytet av din blandare ska bli så enkelt som möjligt. Vi ger dig en gratis offert med ett fast pris där inga ytterligare avgifter eller kostnader tillkommer senare. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här