Installera eller byta vattenpump & värmepump i Sollentuna, Stockholm

Har din vatten- eller värmepump börjat svikta? Då kan du kontakta oss. Vi är ett professionellt VVS-företag med kompetens för byten av alla typer av värmepumpar. Vi vänder oss till kunder som vill känna sig trygga i att få ett fackmannamässigt utfört arbete och ett trevligt bemötande.

Behöver du hjälp med din vatten- eller värmepump i Töjnan eller Edsviken?

Det ska inte vara svårt att byta ut en gammal värmepump. Därför sköter vi bytet hela vägen, från installation till bortforsling av den värmepump som byts ut. Vi byter ut och installerar till exempel luft/värmepumpar, bergvärmepumpar, sjövärmepumpar, jordvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, poolvärmepumpar och solvärmepumpar.

Vi har bytt värme- och vattenpumpar åt privatkunder och andra

Vår erfarenhet omfattar entreprenadarbeten och rörarbeten åt till exempel företag, privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Om du är privatperson kan du nyttja ROT-avdraget för byte av vatten- eller värmepump. Det är vi som VVS-entreprenör som tar hand om ansökan åt dig. Smidigt!

Hör av dig för ett smidigt byte av din värmepump

Ring eller skriv till oss för att få en gratis offert för bytet av din vatten- eller värmepump. Vi kommer att se till att bytet går så enkelt och smidigt som bara går. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här