Byte rörledningar & bilning avloppsrör i Sollentuna, Stockholm

Ska du genomföra en renovering? Eller har du kanske drabbats av en läcka eller behöver genomföra reparationer eller underhåll av rör som är inbäddade i en betongvägg? Om du ska genomföra ett byte av rörledningar eller behöver bilning av avloppsrör kan du kontakta oss.

Vi byter rörledningar i till exempel Edsviken & Häggvik

Bilning av avloppsrör genomförs i samband med renoveringar eller när det finns ett underhållsbehov. I nya byggnationer har rör- och avloppssystem ofta integrerats i väggar och golv, delvis av anledningen att det sparar plats. Detta gör dock samtidigt att underhåll blir svårare att genomföra. Det är där vi kommer in i bilden. Vi kan hjälpa dig med såväl friläggningen av rören som underhållet av dem.

Byten av rörledningar & bilning ger dig rätt till ROT-avdraget

Som privatkund kan du utnyttja ROT-avdraget för de flesta av våra tjänster. Detta gäller om du anlitar oss för renoveringar och andra uppdrag i din bostad. Ta upp frågan om ROT när du kontaktar oss så ser vi till att redovisa din totalkostnad med ROT-avdraget inkluderat i din offert.

Skriv eller ring till oss för kostnadsförslag

Om du vill ha ett gratis kostnadsförslag för bilning eller byte av avloppsrör är det bara att du kontaktar oss. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här