Stambyte & stamrenovering i Sollentuna, Stockholm

Som välrenommerad VVS- och rörfirma hjälper vi kunder i och runt Sollentuna med stambyten och stamrenoveringar. Vi utför stambyten och renoveringar i fastigheter som hyreshus, villor, sommarstugor, kommersiella fastigheter och mer därtill. Vi har med andra ord stor vana att driva både stora och små projekt inom det här området.

Vi återställer rörsystem i bland annat Rotebro & Helenelund

Vanliga tecken på att det kan vara dags för ett stambyte är att fastigheten drabbas av läckor och återkommande stopp i avloppet. Med det sagt behöver tecken som dessa inte betyda att det just är ett stambyte som behövs. Ibland räcker det med en renovering eller relining. För att skydda dig från att betala mer än nödvändigt utför vi alltid noggranna besiktningar innan vi startar ett stambyte.

Kundgrupper och ROT-avdrag

Vi har under våra år i VVS-branschen jobbat åt kunder som privatpersoner, fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar. Kunder ur den förstnämnda gruppen har i många fall rätt till ROT-avdrag när de anlitar oss. Om du har rätt till avdraget så fixar vi allt som behövs för att det ska dras som det ska.

Hör av dig till oss

Inför stambyten och renoveringar gör vi gärna undersökningar på plats innan vi ger kostnadsförslag. Detta är självfallet gratis. Så kontakta oss och boka oss för en besiktning. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här