Renovera badrum, WC & toalett i Sollentuna, Stockholm

Är du en privatperson som vill renovera ditt badrum? Eller är du kanske en fastighetsägare som vill ha hjälp med att renovera flera badrum? Vi är ett VVS- och byggföretag som utför badrumsrenoveringar i både stor och liten skala. Vi är företaget att vända sig till om du vill ha ett professionellt slutresultat, nöjd kundgaranti och ett trevligt bemötande.

Kompletta badrumsrenoveringar i bland annat Helenelund & Häggvik

Hur ser badrummet du drömmer om ut? Vill du gå upp på morgonen och känna värme från badrumsgolvet? Vi kan installera vattenburen golvvärme. Vill du ha ett helkaklat badrum som är lätt att städa och underhålla? Vi fixar det också. Flytspackling, snickeri, installation och mycket annat – vi kan allt. Vi ger dig totalentreprenad för badrumsrenoveringen, om du vill ha det så enkelt som möjligt.

Stora och små renoveringsprojekt åt alla kundgrupper

Vår erfarenhet omfattar renoveringar av enskilda badrum åt privatpersoner såväl som större projekt där vi renoverat badrum i större hyresfastigheter åt fastighetsägare. Om du är en privat beställare kan du dra nytta av ROT-avdraget och sänka kostnaden för din renovering med 30 procent. Vi tar i sådana fall hand om din ansökan.

Låt oss prata om din badrumsrenovering

Hör av dig och presentera dina önskemål för oss så ger vi dig ett kostnadsförslag helt gratis. Vi kommer se till att renoveringen av ditt badrum går så smidigt och enkelt som möjligt. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här