Stopp i avlopp & avloppsrensning i Sollentuna, Stockholm

Akuta stopp i avloppet behöver avhjälpas så fort det är möjligt. Med bas i Sollentuna står vårt VVS-företag redo att rycka ut till kunder med kort varsel för att lösa alla typer av avloppsproblem. Om stoppet i avloppet beror på ett strukturellt problem kan vi hjälpa dig med detta också. Du kan i det fallet boka oss för en rörfilmning.

Stopp i avloppet i exempelvis Silverdal eller Töjnan?

Stopp i avloppet kan ibland vara tecken på att någonting är fel i rörsystemet. Vi rekommenderar att man genomför regelbunden underhållsspolning för att förebygga den typen av problem. Om du misstänker att avloppsstammen är i behov av en renovering kan du boka oss för att genomföra en rörfilmning. Vi tar då fram en åtgärdsplan åt dig.

Har du stopp i avloppet i din bostad? Använd ROT-avdraget för avloppsrensningen

Går det att få ROT-avdrag för att rensa avloppet? Absolut, under förutsättning att det är avloppet i en bostad du själv äger och bor i som rensas.

Hör av dig så löser vi problemet snabbt

Kontakta oss för att boka tid, akut eller för underhållsspolning. Alldeles oavsett i vilken typ av ärende du kontaktar oss kan du räkna med ett trevligt bemötande och att du får en kostnadsfri offert att ta ställning till.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här