Industriventilation & luftbehandlingsaggregat i Stockholm

Vi står redo att ta oss an din industrilokal eller fastighet när du är i behov av optimerad och modern industriventilation och luftbehandlingsaggregat. Med vår lokala VVS-entreprenad får du en bekymmersfri installation där vi tar hand om hel arbetet från början till slut. Med vår totalentreprenad i egen regi slipper du dessutom vända dig till andra byggfirmor.

Ventilationstjänster för ditt företag runtom Sollentuna

Oavsett vilken typ av industrilokal eller företag du har kan våra högkvalitativa och pålitliga ventilationssystem komma till stor användning. Våra duktiga och kompetenta hantverkare sköter både installation såväl som montering och slutbesiktning för bästa möjliga resultat. Det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka, så tar vi hand om resten.

Installera industriventilation och luftbehandlingsaggregat i:

  • Verkstäder
  • Industrilokaler
  • Större fastighetshus
  • Kommersiella fastigheter
  • Bostadsrättsföreningar
  • Lagerhallar

Slå oss en signal så hjälper vi dig

Det krävs inte mer än ett samtal till oss för att vi ska börja planera ditt projekt. När du hör av dig får du prata med en utbildad och serviceinriktad VVS-entreprenör som besvarar alla dina frågor och funderingar. Vi tittar på olika lösningar tillsammans och tar därefter fram en offert med ett fast pris och en fast tidsplan. På så sätt blir det lättare för dig att kunna planera företagets budget såväl som tidsåtgång. Vi gör det enkelt för dig att få välfungerande ventilation med en mycket lång livslängd.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här